Friday, July 06, 2012

Baklažaani ja singiroosid


Maitsavad ja ilusad roosiõied kaunistamaks lauda:-)Väga,väga maitsvad on tõesti need mustad roosid,nagu mina neid nimetan.Kui suveaeg kergemat varianti eelistate,siis kasutage kanasinki,mida mina seekord tegin.Suveaeg ju ikkagi...:-)


Vaja läheb:

500g lehttaigent
1 baklažaan                                
singiviile
pehmet juustu



Grilli,prae või friteeri baklažaanid ja pane majapidamispaberile seisma.Rulli tainas õhemaks ja lõika tainast sakilise rullikuga või noaga 10 cm pikkused ja 5 cm laiused ribad.Riba kõrguselt poole pealt hakka laduma koostisosi mööda pikki riba lõpuni.Tõsta täitmata taina osa koostisosade peale ja keera rulli nii,et tekkiksid roosiõied.Pane ahju ja küpseta 20-25 minutit ahjus.Kõige paremad on serveerituna soojalt:-)Kuid ka jahedana on need roosid maitsvad;-)

Et tekkiksid roosid alusta rulli keeramist järjest allapoole liikudes.Õied avanaevad ka ise ahjus veidike!Mina suur balsamico fänn lasin igale õiele sutsu seda;-)

No comments:

Post a Comment