Sunday, July 01, 2012

Baklažaani tordikene



Vaja läheb:

1 baklažaan
125g mozzarellat
4 spl tomatipastat
oliiviõli
rucolat
basiilikut



Lõika baklažaanist 1 cm laiused kettad.Tee sama ka mozzarellaga.Kuumuta pannil õli ning friteeri baklažaane paar minutit ning tõsta majapidamispaberile nõrguma.Lao vaheldumisi üksteise peale mozzarella ja baklažaani viilud,pannes iga kihi vahele 1 tl tomatipastat.Kõige peale jääb mozzarella,millele läheb suts tomatipastat.Tõsta tordike ahju ja küpseta 180 kraadi juures ca 5 minutit.Seni kuni mozzarella on sulanud!Aseta taldrikule rucola ja basiilik ning tõsta nende peale tort!
Kui mõnele tundub,et kuidagi lahjaks jääb või tahab tunda veits liha maitset ka võib iga kihi vahele asetada õhukese singi viilu:-)




No comments:

Post a Comment