Wednesday, June 27, 2012

Suvikõrvitsa pitsakesed


Naudingud Itaaliast!

Käes on reede õhtu ja klaas veini teeb selle täiuslikuks:-)Aga vaja ju veini kõrvale ka midagi nautimiseks...                                                     

Otsustasin teha midagi ülimaitsvat!Neid on lihtne valmistada,nad on mõnusad kerged ja nagu ma juba mainisin väga maitsvad!Soojade suvepäevade lemmikud!



Vaja läheb:

100g mozzarellat
200g suvikõrvitsaid
120g purustatud tomateid
origaanot
basiilikut
soola

Lõigata suvikõrvitsast ca 1 cm paksused viilud ja asetada kõrvale.Seni tomatipastasse lisada sutsu õli,soola ja pipart ning mozzarellast lõigata väikesed kuubikud.Valada kuhugi anumasse välja paar spl oliiviõli.Suvikõrvitsa viilud pintseldada mõlemalt poolt õliga ning asetada eelkuumutatud pannile.Praadida umbes 5 minutit ja laduda küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.Tõsta iga suvikõrvitsa viilu peale üks teelusikas tomatipastat ja asetada peale mõned mozzarella kuubikut.Küpsetada ahjus 200 kraadi juures 5 minutit,seni kuni mozzarella on sulanud!Basiiliku lehtedest tõmmata väikesed tükid ja asetada pitsadele!Jaaa võib nautima asuda!

No comments:

Post a Comment