Monday, September 10, 2012

Kana quiche

Taas valmistan ma lahtist kanapirukat,kuid hetkel väikeste muudatustega:-))

Koostisosad:

Põhi:

100g võid
200 dl jahu
200 dl kartulipudrupulbrit                           
100g riivitud parmesani
1 tl soola
1 dl vett


Kate:

300g kanafileed
200g brokolit
2 küüslauguküünt
1 sibul
2 muna
200 ml piima
valget pipart
soola

Sega omavahel jahu, kartulipudrupulber ning sool. Lisa kuivainesegule sulatatud või ja seejärel leige vesi, sõtku ühtlaseks tainaks. Suru kokku palliks ning lase 1 tund külmkapis seista.Suru tainas 26–28 cm läbimõõduga võitatud pirukavormi põhja ning torka kahvliga augud sisse. Eelküpseta 200° juures 10 minutit.Täidise jaoks kuumuta pannil õlis tükeldatud sibul ja küüslauk ning lisa kanakuubikud.Prae ca 5 minutit ja lisa brokoli.Maitsesta soola ja valge pipraga.Klopi lahti munad,lisa piim  ning maitsesta samuti soola ja valge pipraga.Kata eelküpsetatud põhi riivitud parmesaniga,kalla peale munasegu ning kõpige peale praetud kana ja brokoli.
Küpseta ahjus 200 kraadi juures 30 minutit!


No comments:

Post a Comment