Friday, January 31, 2014

Mascarpone pisarakook


Koostisosad:                                                      

400 g muretainast
250 g mascarponet
250 g kohupiima
10 g maisitärklist
200 g suhkurt
3 tl vaniljet
2 muna
100 g šokolaadinööpe

Rulli tainas ümmarguseks( jäta väike tükk kõrvale katteks ) ja suru küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva küpsetusvormi põhja ja äärtele. Mikserda munad suhkruga, edasi mikserdades lisa vanilje, tärklis, ja mascarpone. Kui kreem on siledaks vahustatud, lisa šokolaadinööbid ning vala segu põhjale. Vajuta põhja ääred alla segule. Rulli kõrvale pandud tainas lahti ja lõika sellest ca 2 cm laiused ribad. Aseta ribad koogile kõigepealt laiupidi ja diagonaalselt teine kiht peale, et tekiskid ruudukesed. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 40 minutit. Puista üle tuhkruhkruga!


No comments:

Post a Comment