Friday, August 03, 2012

Korvikesed parmesani juustuga

 

Täna valmistan ma midagi eriti maitsvat...Minu maitsvad korvikesed lauale külalistele mekkimiseks!

Vaja lähe:

Soolast muretaigent:

200g jahu
100g võid
70 ml vett
soola

Täidis:

150g riivitud parmesani
50g vahukoort
2 munakollast
pipart
heledaid viinamarju
pakk kreekapähkleid

Valmista kõigepealt muretaigen,milleks sega kõik komponendid omavahel.Aseta taigen toidukilesse ja pane külmkappi seisma vähemalt tunniks!Rulli tainas lahti ning vajuta nt.klaasiga 5 cm läbimõõduga ringid.Suru ringid võiga määritud korvikeste vormidesse ning vajuta põhja kahvliga augud.Küpseta ahjus 200 kraadi juures 10-15 minutit.
Valmista täidis,milleks sega omavahel riivitud parmesan,munakollased ja vahukoor.Aseta kaste anumaga kuumaveevannile,segades pidevalt.Kui kaste on muutunud mõnusalt kreemiseks tõsta kaste jahtuma.Kui soovid juustukreemi vahusemat varianti,vahusta seda miksriga veidike.Lõika viinamarjad pikkupidi neljaks.Täida korvikesed juustukreemiga,aseta igale korvikesele ühe viinamarja viilud st.4 viilu ja üks kreekapähkel!





No comments:

Post a Comment