Maitsev toorjuustukook punastest-ja mustsõstardest.See koogiretsept näeb ette küll vaarikaid,aga kuna hetkel põõsa otsast erinevaid värskeid marju saab,siis läksidki käiku sõstrad ja selline variant oli ka igati maitsev...
Vaja läheb:
1 pakk Erika tordipulbrit
100g võid
300g toorjuustu
150g hapukoort
100g suhkurt
2 muna
1 tl vaniljesuhkurt
1 spl sidrunimahla
punaseid -ja mustisõstraid
Näpi või ja tordipulber ühtlaseks purutaoliseks massiks.Sega omavahel munad,suhkur,toorjuust,hapukoor,vaniljesuhkur,sidrunimahl.Puista 2/3 purust küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva koogivormi põhja.Vala purule marjad ja kalla peale toorjuustusega ning puista peale ülejäänud puru.Küpseta 200 kraadises ahjus 30 minutit.Enne lahtilõikamist lase koogil täielikult jahtuda.
No comments:
Post a Comment