Taas valmistan ma lahtist kanapirukat,kuid hetkel väikeste muudatustega:-))
Koostisosad:
Põhi:
100g võid
200 dl jahu
200 dl kartulipudrupulbrit
100g riivitud parmesani
1 tl soola
1 dl vett
Kate:
300g kanafileed
200g brokolit
2 küüslauguküünt
1 sibul
2 muna
200 ml piima
valget pipart
soola
Sega omavahel jahu, kartulipudrupulber ning sool. Lisa
kuivainesegule sulatatud või ja seejärel leige vesi, sõtku ühtlaseks tainaks.
Suru kokku palliks ning lase 1 tund külmkapis seista.Suru tainas 26–28 cm läbimõõduga võitatud pirukavormi põhja ning torka kahvliga
augud sisse. Eelküpseta 200° juures 10 minutit.Täidise jaoks kuumuta pannil õlis tükeldatud sibul ja küüslauk ning lisa kanakuubikud.Prae ca 5 minutit ja lisa brokoli.Maitsesta soola ja valge pipraga.Klopi lahti munad,lisa piim ning maitsesta samuti soola ja valge pipraga.Kata eelküpsetatud põhi riivitud parmesaniga,kalla peale munasegu ning kõpige peale praetud kana ja brokoli.
Küpseta ahjus 200 kraadi juures 30 minutit!
No comments:
Post a Comment